Niektoré aspekty rozhodovania o štruktúre zdrojov financovania - Bobáková, Viktória
Vzťah zadlženosti podniku a miery rizika. Činitele determinujúce rozhodnutie o rozsahu zadlženia. Využívanie cudzích zdrojov v slovenskej ekonomike. Dlhodobý zápas slovenských podnikov s problémom nedostatku finančných zdrojov.