Cestná daň platná od 1. januára 2003 - Pauličková, Alena
Dokončenie článku z HN č.18/02 o cestnej dani. Kontrola cestnej dane. Zaokrúhľovanie cestnej dane. Penále a úrok. Oslobodenie od dane. Osobitná úprava pre kombinovanú dopravu. Vymáhanie platieb cestnej dane.