Controlling pohľadávok v praxi - Baran, Dušan
Analýza predaja bez využitia obchodného úveru v porovnaní s využitím obchodného úveru. Monitorovanie pohľadávok vybraného podniku. Ukazovatele pohľadávok - doba obratu a obrátka pohľadávok. Veková štruktúra pohľadávok vybraného podniku. Návrh na riešenie problematiky pohľadávok vo vybranom podniku. Zovšeobecnenie poznatkov controllingu pohľadávok vo vybranom podniku.