Rozšiřování eurozóny: některá rizika pro dohánějící země - Janáčková, Stanislava
Očakávané ekonomické prínosy vstupu do eurozóny. Riziká predčasného prijatia eura. Rast produktivity práce v SVE a v krajinách eurozóny. Miera integrácie Českej republiky do EÚ. Implikácia menovej a kurzovej politiky ČR.