Land relationships in Bulgaria - Yovchevska, Plamena
Skúmanie charakteru a špecifických čŕt reformy vzťahov k poľnohospodárskej pôde, ktorá v Bulharsku prebehla ako súčasť procesu transformácie k trhovej ekonomike. Vývoj vzťahov k pôde.