Využitie vybraných metód finančnej analýzy ex ante na prognózovanie finančného vývoja podniku - Hiadlovský, Vladimír
Význam prognostických modelov pre podnikovú prax. Charakteristika základných metód prognózovania finančného vývoja podniku. Možnosti využitia vybraných metód finančnej analýzy ex ante v podmienkach slovenskej ekonomiky. Tamariho rizikový index. Altmanov model. Index celkovej výkonnosti.