Může být pronatalitní politika účinná? - Loužek, Marek
Definícia a história populačnej politiky. Nemecké populačné indikátory. Populačné nástroje vo Švédsku. Prehľad literatúry zaoberajúcej sa účinnosťou populačnej politiky. Populačná politika v ére komunizmu. Diskusia o populačnej politike v Českej republike.