Osud rakousko-uherských dluhů a závazků po roce 1918 - Červený, Petr
Historický pohľad na právny štatút Rakúsko-Uhorska a jeho štátnych dlhov. Rozpad Rakúsko-Uhorska z pohľadu mierových zmlúv. Tri hlavné skupiny štátnych dlhov a záväzkov. Dve skupiny predvojnových dlhov a záväzkov. Zodpovednosť za nezabezpečené a zabezpečené dlhy, ich menové kurzy. Rozsah rakúskych a uhorských štátnych dlhov a záväzkov prevzatých Československom.