"Eurokonformita" soutežní politiky a soutěžního práva v ČR - Bejček, Josef
Existenčná ochrana súťaže a ochrana kvality súťaže. Obmedzovanie súťaže a sloboda súťaže. Regulácia a deregulácia v oblasti súťaže. Súťažná politika. Základné princípy európskeho súťažného práva. Platná česká úprava ochrany hospodárskej súťaže.