Logistické řízení s podporou umělé inteligence - Macurová, Pavla
Špecifiká logistických úloh. Charakteristika vybraných nástrojov umelej inteligencie. Súbor metód a teoretické prístupy. Možnosti kombinovania nástrojov umelej inteligencie pri praktických aplikáciách. Zhodnotenie doterajších aplikácií expertných systémov a neurónových sietí v logistickom riadení. Nové potreby logistického riadenia. Možné smery rozširovania aplikácie umelej inteligencie v logistickom riadení. Pripravenosť praxe.