Význam kultúry v medzinárodnom manažmente - Ubrežiová, Iveta
Postavenie kultúry v medzinárodnom manažmente. Pojem kultúra. Úloha kultúry v domácich a zahraničných podnikateľských subjektoch. Organizačná kultúra, jej dimenzie. Analýza organizačnej kultúry.