Nobelova cena za ekonomické vědy 2002 - Janečka, David
Nobelova cena za ekonomické vedy v roku 2002 bola rozdelená medzi dvoch laureátov - Daniela Kahnemana a Vernona L. Smitha. Stručný pohľad na ekonomické experimenty V. Smitha. Základy behaviorálnej ekonómie v myslení D. Kahnemana.