Reforma účtovníctva v Európskej únii - štvrtá direktíva - Tumpach, Miloš, 1970-
V r. 2003 oslávi Európa štvrťstoročie prijatia štvrtej direktívy EHS. Vyvrcholili tým dlhoročné snahy o zabezpečenie harmonizácie účtovníctva v európskom kontexte. IAS - Medzinárodné účtovné štandardy.