IAS 23 - Náklady na prijaté úvery a pôžičky - Vépyová, Mária
IAS 23 - Náklady na prijaté úvery a pôžičky. Ciele IAS 23 - stanoviť spôsob účtovania nákladov na prijaté úvery a pôžičky. Základné riešenie. Povolené alternatívne riešenie.