Zákon o platobnom styku v SR a jeho význam pre integráciu do EÚ - Kotlebová, Jana, 1969-
Zákon č. 510/2002 Z.z. o platobnom styku a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Charakteristika a obsah zákona. Platobný systém TARGET je v rámci EMÚ založený na komunikácii medzi národnými platobnými systémami RTGS (Real-Time Gross Settlement). Vykonávateľmi sú národné centrálne banky. Situácia na Slovensku.