Schodok zahraničného obchodu vlani klesol
Pokles schodku zahraničného obchodu SR v r. 2002. Deficit dosiahol približne deväť percent HDP. Nárast exportu. Dynamika dovozu a vývozu SR. Centrálna banka predpokladá ďalšiu redukciu obchodného deficitu v r. 2003.