Rezervy vo výkonnosti zamestnancov a možnosti ich minimalizácie - Lubelec, Libor
Odhaľovanie niektorých rezerv v organizáciách. Rezervy v dôsledku nesystémového prístupu k riadeniu výkonnosti. Rezervy v dôsledku nízkej kvality realizácie výkonového manažmentu. Cieľové riadenie a štandardy výkonnosti - rezervy v riadení výkonnosti. Kritériá výkonnosti. Určovanie štandardov výkonnosti.