Kandidátske krajiny EÚ - Schönwiesner, Roman
Z obsahu: Únia sa rozrastie o pestré spoločenstvo krajín. Obor regiónu sa borí s ťažkosťami (Poľsko). Česká koncepcia štátu blahobytu je drahá. Maďarská ekonomika rastie najmä vďaka domácej spotrebe.