Vzdělávání v podmínkách územního řízení - Malach, Antonín
V riadení regionálneho školstva v ČR došlo k zásadnej zmene: k premene rezortného riadenia na územné. Rozdelenie kompetencií bývalých referátov školstva. Tvorba regionálnych a miestnych vzdelávacích politík. Informácie z konferencie Vzdelávanie v podmienkach územného riadenia, ktorá sa konala v dňoch 11.-12.9.2002 v ČR.