Povolání vysokoškolského učitele na Chemické fakultě VUT v Brně v národním a evropském srovnání - Bezděková, Kamila
Výskum povolania vysokoškolského učiteľa. Profesný imidž akademických pracovníkov. Prieskum v medzinárodnom kontexte. Prostredie Českej republiky. Chemická fakulta VUT v Brne. Realizácia výskumu.