Mateřství v kontextu aktuálních legislativních změn - Mašková, Hana
Prerodinná orientácie českej populácie. Zmeny v orientácii na rodinu. Rámcové premeny legislatívy týkajúcej sa starostlivosti o deti. Aktuálne problémy matiek starajúcich sa o malé deti. Nové legislatívne zmeny v oblasti starostlivosti o deti.