Kombinovaná doprava v ČR - Novák, Jaroslav
Potreba optimálnej deľby práce v logistickom reťazci medzi jednotlivými odbormi dopravy. Pojem kombinovaná doprava. Význam a členenie kombinovanej dopravy. Vývoj kombinovanej dopravy v podmienkach ČR.