A.S.A. vie odpad spracovať bezo zvyšku - Začková, Katarína
A.S.A. Slovensko vstúpila do Technických služieb Bratislava - divízie komunálnych služieb. A.S.A. predstavuje okolo osem perc. na slovenskom trhu odpadového hospodárstva. Nový zákon o odpadoch posilnil pozície firiem v odpadovom hospodárstve. Sprísnenie podmienok nakladania s odpadom. A.S.A. dokáže zabezpečiť všetky práce súvisiace so spracovaním a zneškodnením odpadu. Činnosti A.S.A. Obrat firmy.