Priame zahraničné investície v ekonomike Slovenska a ich vplyv na podnikovú sféru - Sabol, Tomáš
Dotazníkový prieskum vo vybraných slovenských podnikoch so zahraničnou účasťou - analýza priamych zahraničných investícií (PZI) a ich vplyv na podnikovú sféru. Výsledky prieskumu. Produktivita práce a pridaná hodnota v priemysle SR.