Stratégia na podporu ozdravenia
Zo správy Svetovej banky poskytujúcej prehľad o rozvojovej politike Slovenska - príspevky odborníkov z rôznych oblastí hospodárskeho života. Využité sú aj poznatky z prác Medzinárodného menového fondu, OECD a Európskej komisie. Realizácia akčného plánu. Dlhodobejšie opatrenia. Riadiaci proces. Hlavné ekonomické indikátory Slovenska za roky 1995-2001.