Humanizácia práce - jeden z cieľov rastovej politiky únie - Adamiš, Miroslav
Pohľad na jednu z kapitol zmluvy o vstupe SR do EÚ - sociálna politika a zamestnanosť. Prínosy a riziká v tejto oblasti. Oblasti, ktoré pokrýva zamestnanosť a sociálna politika.