Politika pre rozvoj regiónov Slovenska - Dančo, Jozef
Hospodárska situácia v jednotlivých regiónoch Slovenska. Hospodárska rozvinutosť regiónov r. 2000. Tvorba HDP v regiónoch za rok 2000. Podnikateľské subjekty a počet nezamestnaných v regiónoch. Stagnujúca a nevhodná ekonomická štruktúra regiónov.