Pravidlá OECD pre riadenie penzijných fondov - Goceliak, Peter
Súkromne riadené penzijné fondy - najväčší inštitucionálni investori vo vyspelých krajinách. Definovanie pravidiel penzijných fondov na úrovni OECD. Pravidlá pre štruktúru penzijných fondov. Pravidlá činnosti penzijných fondov.