Nad definitívnou podobou dôchodkovej reformy na Slovensku visí ešte viacero otáznikov - Kvasňovský, Richard
Odborné diskusie o dôchodkovej reforme odzneli na medzinárodnej konferencii "Úloha a postavenie finančných trhov v dôchodkovej reforme" (12.12.2002 v Bratislave). Rozhovor s ministrom práce, sociálnych vecí a rodiny Ľudovítom Kaníkom o dôchodkovej reforme a systéme dôchodkového zabezpečenia v SR.