Risk-controlling a transparentný podnik - Markovič, Peter, 1974-
Problematika risk-controllingu a efekt transparentnejšieho zobrazenia podniku. Controlling - práca s informáciami o reálnych procesoch. Väzba medzi controllingom a risk-controllingom. Úlohy plnené risk-controllingom. Zavedenie vhodného monitorovacieho systému napojeného na manažérsky informačný systém.