Z veľkých európskych automobilových trhov vzrástol len britský - Schönwiesner, Roman
Prekvapujúce zvýšenie predaja automobilov v západnej Európe v decembri 2002. Vďaka tomu sa zlepšili aj celkové predajné výsledky automobiliek za r. 2002. Osobitný vývoj zaznamenal najmä taliansky trh. Najväčšiu porážku na trhu západnej Európy zaznamenal taliansky koncern Fiat. Predaj nových osobných automobilov v západnej Európe v r. 2002.