Vedenie banskobystrického VÚC má hlavu v oblakoch - Hrúz, Juraj
Banskobystrická samospráva chce oživiť pravidelnú leteckú dopravu v Sliači. Neexistuje jasný podnikateľský zámer. Partnerom budú České aerolínie (ČSA) - modelom bude rovnaké delenie strát, či ziskov. Predbežné prepočty. Obnovenie pravidelnej dopravy by prinieslo rozvoj regiónu. Ambíciou VÚC bude aj privatizácia 34 perc. akcií sliačskeho letiska.