Exportní příležitosti: Angola - Kopecký, Robert
Stručná ekonomická charakteristika Angoly po viac ako 30. ročnom ozbrojenom konflikte. Možnosti pre české podniky pri obnove Angoly. Provincia Malange - jedna z najpostihnutejších, ale zároveň z najperspektívnejších oblastí. Osobitosti trhu.