Tri vlastnoručné digitálne krížiky Elektronický podpis je viac ako heslo - Janáček, Jaroslav
Výhody elektronických dokumentov. Vymedzenie pojmu elektronický podpis. Jednoznačná identifikácia elektronického podpisu. Digitálny podpis. Vytvorenie digitálného kľúča a súkromný kľúč.