Vlastníkom Hengstleru pradiareň vyhovuje - Velecký, Milan
So súhlasom nemeckých odborárov výrobca elektrotechnických súčiastok Hengstler plánuje upevňovať svoje postavenie na Slovensku. A to prostredníctvom svojej kežmarskej dcéry - s.r.o. Hengstler. Presuny výroby. Počet pracovníkov. Nedostatok vysokoškolsky vzdelaných síl.