Obchodní jednání a národní zvyklosti: Irsko - Žilka, Václav
Obchodné rokovania, pracovné návyky, vzťahy medzi ľuďmi. Verbálna a neverbálna komunikácia, význam času. Obliekanie, stolovanie, viera. Historický rámec Írska a iné osobitosti.