Obchodní jednání a národní zvyklosti: Angola - Kopecký, Robert
Zvyklosti a zákonitosti obchodných rokovaní v Angole, pracovné návyky, vzťahy medzi ľuďmi. Verbálna a neverbálna komunikácia, význam času. Obliekanie, stolovanie, viera. Širší rámec kultúrnych osobitostí.