Nových zákazníkov hľadajú banky medzi mládežou - Vavřinková, Jana
Bezplatne spravovať peniaze študentov sa bankám vypláca, ak im zostanú verní aj po skončení štúdia. Prevziať klientov od konkurencie je totiž oveľa náročnejšie. Mladí sú oveľa progresívnejší vo využívaní moderných foriem bankovníctva, čím znižujú náklady sami sebe i banke. Silná konkurencia bánk v získavaní madých klientov. Zvýhodnené bankové produkty pre mladých.