Po spomalení potrebuje ING na Slovensku znova zabrať - Záborský, Ján
Spomalenie rastu slovenského trhu životného poistenia koncom deväťdesiatych rokov. Spomalenie sa odrazilo aj na výsledku najväčších poisťovní. Spomalenie trhu pocítila aj životná poisťovňa ING Nationale-Nederlanden, a.s. Bratislava, ktorá je súčasťou holandskej finančnej skupiny ING. Reštrukturalizácia obchodnej siete. Pomohol aj retail. Podielové fondy.