Joseph Kennedy - Brož, Ivan
Joseph Patrick Kennedy - otec prezidenta Johna Kennedyho - ako významná postava v moderných dejinách USA. Životopis a profesionálny rast J. Kennedyho. Kennedy ako úspešný manažér.