Direct marketing-perspektiva bez hranic - Švácha, Zdeněk
Obsahové vymedzenie direct marketingu. Prednosti a nástroje direct marketingu. Telemarketing ako efektívny nástroj priameho marketingu. Direct mailing, faxmailing a e-mailing. Zaobstarávanie dát a databáza management.