Úloha podlinkových aktivít v komunikačnej stratégii - Lesáková, Dagmar, 1949-
Podlinkové aktivity ako fenomén marketingovej komunikácie. Vymedzenie direct mailu. Obsah a využitie direct mailu. Obmedzenie direct mailu. Výstava ako "osobitný, dočasný trh". Ciele výstavy. Výhody a nevýhody výstavy. Point of sale ako významná podliková aktivita. Predmety používané v point of sale. Nástroje zabezpečovania podpory predaja.