Je sponzoring iba pre silných a bohatých? - Vopálenský, Ján
Kľúčové otázky sponzoringu z hľadiska sponzora. Vzájomný vzťah sponzoringu a sponzora. Prepojenie sponzora a sponzorovaného prostredníctvom produktov alebo výkonov s ich imidžom.