Náležitosti návrhu na výmaz ochrannej známky - Pauličková, Alena
Od 1. januára 2003 nadobudla účinnosť vyhláška Úradu priemyselného vlastníctva SR o ochranných známkach - podstatné zmeny. Námietky proti zápisu označenia do registra ako ochrannej známky. Povinnosti namietateľa a povinnosti navrhovateľa.