O zápise vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností - Fekete, Maroš
Vysvetlenie pojmov nehnuteľnosť, kataster nehnuteľností, nadobúdanie vlastníckeho práva k nehnuteľnosti a jeho zápis. Lehoty katastrálneho orgánu pri návrhu na vklad.