Vrece s hypotékami sa roztrhlo - Onuferová, Marianna
Situácia na trhu s hypotekárnymi úvermi na Slovensku. Objem hypotekárnych úverov za rok 2002. Úrokové sadzby jednotlivých bánk pri hypotekárnom úvere.