Netradičné formy ochrany domáceho trhu - Kostolanský, Rudolf
Netarifné prekážky obchodu (NPO) - rôzne druhy opatrení NPO. Využívanie NPO navonok i vovnútri EÚ. Prehľad doterajšieho zavádzania netarifných opatrení v SR. Netarifná ochrana SR v rokoch 1997-2001.