Nové potraviny - nádej, či hrozba? - Čapková, Anna
Geneticky modifikované organizmy (GMO) - ich podstata. Výhody a riziká genetický modifikovaných (GM) rastlín. Legislatíva Európskej únie a Slovenska v tejto oblasti. Výsledky GMO analýzy na vybrané druhy potravín.