Neefektívna komunikácia - počiatok konca každej firmy - Jedlička, Milan
Obsahové vymedzenie komunikácie. Nedostatky súčasnej firemnej komunikácie. Odporúčané ciele firemnej komunikácie. Filozofia zefektívnenia firemnej komunikácie. Metodické odporúčania pre externú komunikáciu.