Aj najlepší systém na svete má podľa bankárov chyby krásy - Baťo, Rado
Oslavné reakcie zo zahraničia na slovenský systém záložného práva. Slovenskí bankári si však robia starosti, ako ho zladia so svojím konzervatívnym prostredím. Rozšírenie možnosti zabezpečenia úveru záložným právom nebude ani okamžité, ani masové. Materiálne krytie úveru. Presná špecifikácia predmetu, krorý má slúžiť ako záloh.